Header
◄ Tilbage
▲ Top
  SOG FILTER - SOG PA +
Pris
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 og mere
0
Længde
120 cm og mindre
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm og højere
0
Belysning
Med LED
Warm-led
0
Uden LED
0
Materiale
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Sne
Flock
0
Farve
Grøn
Green
0
Hvid
Wit
0
Flock/Sne
Flock
0
Sort
Black
0
Blå
Blue
0
Lyserød
Pink
0
Konstruktion
Hængslet konstruktion
Hinged
0
Hook-on konstruktion
Hook-on
0
Til indvendig eller udvendig
Indvendig brug
0
Indvendig og udenfor brug
Binnen-buiten
0

Julegaver

 
 
Xmas, en tilbagevendende årlig gave, som du får fra din arbejdsgiver, men hvad vil være i det i år? Eller hvad jeg vil gøre i dette år? Det er altid spørgsmålet, er der gjort forskning nogle arbejdsgivere vælger som en julegave: 
 
1.. 76%. Traditionel julegave (76% med en 24% fødevare gavepakke) 
2.. 10,2%. Eget valg koncept, således at personalet kan finde ud af en julegave selv 
3.. 6%. Region Pakker 
4.. 3% Drink Package 
5.. 2% Arts Xmas 
6.. 1,6% Ritualer 
7.. 1% Magazine Kupon / gave bog 
8.. 0,7% Oplevelser 
9.. 0,5% foto på lærred 
New Julegaver: 
 
Desuden er dette års nye julegaver ind: 
Julegaver theme Storbyferie 
I »Storbyferie 'tema linje er" city hopping centrum. En moderne fænomen, hvor folk rejser fra by til by. Ikke ferie på et sted, men snarere på flere steder. Besøger verden med deres sightseeings, turistattraktioner, er derfor centralt. Så berømte og velkendte genstande og bygninger derfor afbildet på emballagen, for eksempel,. Velkendte attraktioner som Broadway i New York og Amsterdams kanaler Alle gråhvid emballage med attraktive elementer, der gør en jul særligt. 
Julegaver theme Aperitivo 
Tema Linje transporteres i hvid emballage med et grønt præg. Stemplet og olivengrøn oliven kvist på emballagen ser denne varme. Indholdet består af produkter, som er karakteristiske for områder omkring Middelhavet. Middelhavet specialiteter såsom oliven, salami pølse, spanske sandwich, salsa dips osv. er dækket af dette produkt. 
Julegaver tema Knock på træ 
Spekulerer også nogle gange spekulerer på, hvad der ligger bag denne særlige jule emballage? Det er nu historie! Pakker af "Knock på træ" tema linje har et stort pladeselskab, når indholdet af artiklen stater. Ved »træ design motiv på emballagen det ligner det virkelig (riser) træ. Dette er den julegave et naturligt og robust look. 
Julegaver & Eco Fair tema 
Den Fair & Eco produktlinje fokuserer, som navnet siger, på ærlighed og økologi. Med andre ord,. Fair trade og med stor vægt på miljøet Derfor Fair & Eco produktlinje under CSR. Falls Disse holdbare produkter er under streng kvalitetskontrol og produktion udviklet krav. Kendte mærker er også baseret her derefter. Produkterne er fair trade og / eller biologisk i naturen, kan CSR prioriteter findes på bagsiden af emballagen. 
Julegaver tema Godt gået GB 
Vores lille land er et land at være stolte af os! Find Som en af de rigeste lande i verden, vi er kendt verden over. Vi har en unik kultur, vi "sober hollandsk. Hårdt arbejde er i vores blod. Dette tema line fokuserer derfor på de kulturelle og sociale aspekter i Holland. Hollandske scener som traktorer, havne, møller mv derfor afbildet på emballagen. Det er således en moderne tage på de (gamle) hollandske julegaver. Kraftfulde teksterne trykt på emballagen og dermed give en besked til modtageren sammen. 
Julegaver theme Hohoho 
Et råb, der minder dig. Direkte til Santa Claus og jul Julemanden med sin runde mave, hvidt skæg og rød dragt allerede smilende gennem luften flyder på sin kane. Julen fremkalder en vis følelse på nogen. En følelse af ferie, fred og samvær. En julegave er en af de ting, der er uløseligt forbundet med julen i Holland. Du vil finde dem i mange former og størrelser og i forskellige temaer. At opleve den ultimative julen hæmmer til at skabe den "Hohoho 'tema linje. Dette råb er på emballagen, og stråler klare atmosfæren af julen. 
Bestil før den 13. uur levering i 2 dage!
Transport
Denne hjemmeside bruger cookies. Hvorfor? Klik her for mere information og vores fortrolighedserklæring.