Header
◄ Tilbage
▲ Top
  SOG FILTER - SOG PA +
Pris
€ 0 - € 99
0
€ 100 - € 199
0
€ 200 - € 299
0
€ 300 - € 399
0
€ 400 - € 499
0
€ 500 - € 999
0
€ 1000 - € 1499
0
€ 1500 - € 2000
0
€ 2000 og mere
0
Længde
120 cm og mindre
0
150 cm
0
180 cm
0
210 cm
0
240 cm
0
270 cm
0
300 cm
0
360 cm
0
400 cm
0
450 cm og højere
0
Belysning
Med LED
Warm-led
0
Uden LED
0
Materiale
PVC
Pvc
0
PE
Pe
0
PP
Pp
0
PP/PVC
Mix-pp-pvc
0
PE/PVC
Mix-pe-pvc
0
100%PE
100pe
0
Flock/Sne
Flock
0
Farve
Grøn
Green
0
Hvid
Wit
0
Flock/Sne
Flock
0
Sort
Black
0
Blå
Blue
0
Lyserød
Pink
0
Konstruktion
Hængslet konstruktion
Hinged
0
Hook-on konstruktion
Hook-on
0
Til indvendig eller udvendig
Indvendig brug
0
Indvendig og udenfor brug
Binnen-buiten
0

Juleskikke i forskellige lande

 
 
 
I hvert land er julen fejres på en anden måde , i de fleste lande giver gaver som nummer et , der er også normalt spises sammen en julemiddagen , er dette normalt alle i familien. I lande er normalt noget sædvanligt på menuen , såsom Pheasant (Belgien), kanin (Nederlandene), and eller gås (Danmark), Tyrkiet ( USA), gris eller lam (Norge) og Fish (Polen og Italien).
 
Engelsktalende lande:
Jul i engelsktalende lande som England, Canada, Australien, etc. ( se nedenfor for USA ) er ofte fejres juleaften med Santa Claus spiller en stor rolle . Juleaften er der ikke kun et juletræ i huset, men afhænger også af en mistelten ( Mistletoe ) på loftet , og hvis der er to mennesker under stand er at kysse . Sædvaneret sammen En anden tradition er, at synge julesange og iscenesættelse ( lille scene med juletema ) . Boxing Day kaldes af den britiske Boxing Day. Fordi det er sommer i Australien med julen , er der store parader afholdes, og sportsbegivenheder.
 
Scandinavia:
I Skandinavien efter middagen vil der være dans om juletræet , mens julesange synges . Så er det tid til at pakke . Presents ligger under juletræet fra Tidligere på dagen for juleaften go danskere, der bekender en religion i kirke. På første og anden juledag gå langt danskere besøger familie og spise en julefrokost ( " Julefrokost " ), herunder marinerede sild med et glas akvavit og øl.
 
Grækenland:
Børn i Grækenland gå fra dør til dør med jul og synge kaldt Kalanda ledsaget med en trekant. Disse er gamle sange i de gamle græske , der synges til jul. Hvis spørgsmålet Efter poume ta ' ? ( Kan vi synge ?) Sagde ja synger børnene Kalanda . Det er almindeligt at give . Den gnave
Den 24. december begynder julen liturgi i kirken. Den 25. december kommer med meget tidligt i kirke , hvorefter hver vil have en god jul ( Kala Christouyenna ) . Den ortodokse Julen er 14 dage senere den 7. januar .
 
Italien:
I Italien bringer julen heks " La Befana " gaver på Epiphany rundt. Hun er på udkig efter Jesus Kristus og bringer gode børn slik, uartige børn får kul eller mørk slik . I Italien kaldes Christmas ' Natale ". Det betyder "fødsel" . I næsten hver kirke og i næsten alle hjem har en julekrybbe . Italienerne dekorere deres hjem med kristtjørn og mistelten og stearinlys og en Ceppo . Det er en slags åben pyramide , som er sat julen stuff, lidt ligesom juletræet i Holland.
Mexico
I Mexico , begynder julen den 16. december . Indtil 24. december er der de " posadas " . Disse parader af børn og voksne , med statuer af Maria og Josef er ført op. Der er reenacted hvordan Maria og Josef var på udkig efter et sted at bo . På den sidste dag Jesusbarnet transporteres, lagt. Ved slutningen af aftenen i en krybbe
Holland
I Holland , men også i andre europæiske lande , er der to juledage , på den første dag den sædvanlige middag og gaver og Boxing Day , der anvendes til at gå på familiebesøg eller en bolig boulevard eller jul .
 
Polen:
Jul i Polen ses som den vigtigste festival af året , en rigtig familiefest . I Polen begynder julen om aftenen den 24. december i aften kaldet Wigilia . På denne aften , ønsker alle at være hjemme med familien. Fra morgenen er kogt i næsten enhver husholdning og bages i denne aften. På middag, må traditionelt fra 12 eller 13 retter eksisterer. Efter middagen gaverne uddelt , og de fleste mennesker går til midnatsmesse ( pasterka ) .
 
Rusland:
Russerne kender ikke julemanden selv, men tallet Fader Frost, der ser lidt ligesom julemanden. I den ortodokse kirke fejrede julen den 7. januar to uger senere end i andre kulturer.
 
Sydafrika:
Sydafrika har ikke Boxing Day, juledag er altid en stor kirke møde, og kirkerne er overfyldt . De engelsk- talende mennesker i Sydafrika er stadig i vid udstrækning engelsk juleskikke , såsom kalkun, Christmas pudding og åbne gaver juleaften. De Afrikaans normalt ikke gør dette, gaverne juleaften eller jul selv pakkes ud. Xhosa og andre afrikanske stammer Julen er hovedsageligt i at gå i kirke og synge julesange , juletræer er ofte for dyre , og der er ofte ikke fundet.
 
Bestil før den 13. uur levering i 2 dage!
Transport
Denne hjemmeside bruger cookies. Hvorfor? Klik her for mere information og vores fortrolighedserklæring.